ANTALYA / KEPEZ - Göksu İlkokulu

Şbt

OKULUMUZUN 2/C SINIFI ÖĞRENCİLERİ İLE ANTALYA'DAN 10 OKUL AZERBEYCANDAN DA 2 OKULUN ORTAKLIĞI İLE  ÖĞRETMENİMİZ EMEL BULUT'UN YÜRÜTTÜĞÜ PROJEMİZ 01 ŞUBAT 2024 TARİHİ İLE BAŞLADI. ÖĞRENCİLERİMİZE KİTAP SEVGİSİNİ AŞILAMAK VE ONLARI BİRER KİTAP DOSTU YAPMAK ANA HEDEFLERİ ARASINDA YER ALMAKTADIR.

Geleceğin teminatı olan öğrencilerimize kitap sevgisini aşılamak , okuğuğunu anlayan, eleştirel ve yaratıcı birer fertler olmalarını amaçladık. Ayrıca okuyan, anlayan ve anlatan birey olmları dışında kitaplarına zarar vermemeyi öğretmek, yırtılmış, zarar görmüş kitaplarını tamir etmeyi öğrenmelerini hedeflerimiz arasına aldık. Proje sürecinde web2.0 araçlarını tanımalarını sağlayacak etkinliklere de yer verdik. Proje süresince öğrencilere rehberlik ederek hedeflerimizi kazandırmayı planladık.

Ock

Cumhurriyetimizin 100.yılını coşkuyla kutladık.İlkokul ve ortaokul öğrencilerimiz 100.yılımıza yakışır etkinlikleriyle velilermizle birlikte doyasıya eğlendiler.

Ock

Okulumuza gelen palyaçolarla harika bi gün geçirdik.100.yıl etkinlikleri kapsamında okulumuza gelen palyaço ve kuklalarla eğlenceli vakit geçirdik.

Savunmalı Yakar Top yarışması

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı