ANTALYA / KEPEZ - Göksu İlkokulu

Göksu İlkokulu 2/C şubesi Öğrencileri, Öğretmenleri Emel BULUT koordinatörlüğünde BİZ KİTAP DOSTUYUZ adlı e twinning projesine 01 Şubat 2024 tarihi ile başlamışlardır

OKULUMUZUN 2/C SINIFI ÖĞRENCİLERİ İLE ANTALYA'DAN 10 OKUL AZERBEYCANDAN DA 2 OKULUN ORTAKLIĞI İLE  ÖĞRETMENİMİZ EMEL BULUT'UN YÜRÜTTÜĞÜ PROJEMİZ 01 ŞUBAT 2024 TARİHİ İLE BAŞLADI. ÖĞRENCİLERİMİZE KİTAP SEVGİSİNİ AŞILAMAK VE ONLARI BİRER KİTAP DOSTU YAPMAK ANA HEDEFLERİ ARASINDA YER ALMAKTADIR.

Geleceğin teminatı olan öğrencilerimize kitap sevgisini aşılamak , okuğuğunu anlayan, eleştirel ve yaratıcı birer fertler olmalarını amaçladık. Ayrıca okuyan, anlayan ve anlatan birey olmları dışında kitaplarına zarar vermemeyi öğretmek, yırtılmış, zarar görmüş kitaplarını tamir etmeyi öğrenmelerini hedeflerimiz arasına aldık. Proje sürecinde web2.0 araçlarını tanımalarını sağlayacak etkinliklere de yer verdik. Proje süresince öğrencilere rehberlik ederek hedeflerimizi kazandırmayı planladık.

Yayın: 20.02.2024 - Güncelleme: 20.02.2024 16:27 - Görüntülenme: 43

Etiketler :